T-DRILL kuuluu maailman johtaviin putkentyöstöratkaisujen toimittajiin. Jo vuosikymmenten ajan olemme auttaneet asiakkaitamme yli 70 maassa  tuottavuuden tehostamisessa tarjoamalla tehokkaimmat ratkaisut putkialan tämän päivän tarpeisiin ja huomisen haasteisiin. 

T-DRILL – Productivity as a Product.

Nosta tuottavuutesi huippuunsa T-DRILLin kanssa.

Ota yhteyttä myyntiimme

Uutiset

3.9.2018

T-DRILL Alihankintamessuilla 25.–27.9.2018 | Osasto E 1111

Esittelemme Tampereen Alihankintamessuilla RST-jakotukkien valmistusta tehostamaan suunnitellun syöttöpöytämme HFT-2000 RST, jolla teet viisi 17–54 mm kaulusta alle kymmenessä minuutissa putkea siirtämättä!

Tervetuloa siis osastollemme E 1111 ja todista T-DRILL -koneiden teho tositoimissa, sillä tiedossa on työnäytöksiä koko messujen ajan!

16.8.2018

Toinen Mazak-monitoimisorvi tehostamaan komponenttituotantoa

Viimeisin investointimme, Mazak Integrex i-200ST -monitoimisorvi, lisää koneistuskapasiteettia Isonkyrön tehtaallamme. Uusi monitoimisorvi tehostaa monimuotoisten yksittäiskappaleiden tuotantoa, sekä tukee aiemmin hankittua samanlaista monitoimisorvia.

Katso kaikki uutiset

T-DRILL-teknologioita hyödyntäen kaulustat, katkaiset ja muotoilet putkia nopeammin ja tarkemmin kuin muilla menetelmillä ja säästät samalla sekä materiaalia että kustannuksia

Kun kaksi putkea on liitettävä toisiinsa, paras ratkaisu on patentoitu T-DRILL-kaulustusmenetelmä

1970-luvulla kehitetyssä T-DRILL-menetelmässä haaraliitos työstetään itse perusputkesta, mikä on yksinkertaisuudessaan yhä nykyäänkin alan mullistavimpia keksintöjä.

Kun putkea ei tarvitse katkaista, ei tarvita myöskään kalliita T-kappaleita ja kolmen liitossauman sijaan tarvitaan vain yksi liitos! Tämä merkitsee huomattavaa säästöä ajassa ja vielä suurempaa säästöä kokonaiskustannuksissa. Putkistorakennekin on vahvempi ja putken virtausominaisuudet entistä paremmat.

Kaulustusta käytetään useissa sovellutuksissa seuraavilla asiakastoimialoilla:

Turvallinen, tehokas ja tarkka lastuttoman katkaisun teknologia tarjoaa siisteyttä ja suorituskykyä

T-DRILLin luotetut lastuttomat putkenkatkaisukoneet tarjoavat hyvin pitkälle automatisoituja, äärimmäisen nopeita ja tarkkoja toimintoja pienihalkaisijaisten putkien katkaisuun. Putkimateriaalia voidaan syöttää kelalta tai suorina pituuksina, minkä lisäksi koneisiin on liitettävissä myös lisälaitteita mm. kelanpurkuun, oikaisuun ja katkaistun materiaalin lajitteluun.

Teknologia mahdollistaa myös useiden toimintojen yhdistämisen, missä putken katkaisu, uritus ja pään muotoilu voidaan tehdä samanaikaisesti. Tämä parantaa osaltaan kilpailukykyä säästäessään niin aikaa kuin investointitarvettakin, minkä lisäksi laaduntarkkailu paranee.

Lastutonta katkaisua ja muotoilua käytetään useimmiten seuraavilla asiakastoimialoilla:

Yllä uudelle tasolle järeässä putken pään muotoilussa T-DRILL-teknologian avuin

Monikäyttöiset T-DRILL-laipoituskoneet soveltuvat putkenpään laipoitukseen, laajentamiseen, kartiolaajennukseen sekä putkenpään viisteytykseen. Nämä työt tehdään suoraan putken päähän, mikä mahdollistaa irtolaipoituksen ja säästää työaikaa sekä kustannuksia jopa 40 % verrattuna hitsattuihin kauluslaippaliitoksiin. Menetelmä soveltuu sekä kylmä- että kuumalaipoitukseen niin suorille kuin taivutetuille putkille.

Täysautomaattiset T-DRILL putken pään spinnerit soveltuvat kupari- ja messinkiputkien päiden sulkuun, supistuksiin ja laajennuksiin.  Spinnereillämme säästät materiaaleissa, kappaleiden valmistus nopeutuu ja jälki on täyttä laatua.

Putken pään muotoilua käytetään useimmiten seuraavilla asiakastoimialoilla:

Täydelliset T-DRILL putkentyöstöratkaisut – laaja valikoima huipputeknologian koneita putkentyöstötarpeisiisi, kompakteista käsikoneista aina toiveidesi mukaan toteutettuihin täysautomaattisiin tuotantolinjoihin asti.

Ota yhteyttä

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen takaamiseksi. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

OKLue lisää